Anne Stam

Wie is Anne?


Ik ben een ervaringsdeskundige psycho-sociaal therapeut.


Mezelf wegcijferen om te zorgen dat het goed gaat met anderen heb ik vanaf kleins af aan gedaan, de sterke en grote Anne, die redt het wel. Diep van binnen voelde dat niet zo. Ik heb er ook mijn kracht in gezien en heb er mijn werk van gemaakt als psychosociale hulpverlener.


Deze rol heb ik vervolgens met verve op mij genomen in een relatie waarbij ik na 16 jaar de stap eindelijk durfde te nemen om een ongezonde relatie te verbreken.


Drie jaar geleden heb ik een hersenschudding gehad. Achteraf kan ik zeggen dat het een geschenk van mijn lijf was om te leren naar mijn lichaam te luisteren en lief te zijn voor mezelf. Mijn gezin van herkomst kon hierin niet mee veranderen.


Ik ben in therapie gegaan en raakte bekend met co-dependentie, verlatingsangst, bindingsangst en mijn innerlijke kind. De confrontatie met mijzelf was pijnlijk, verdrietig, krachtig, waardevol, bevrijdend en helend tegelijk.


Ik heb mij hier verder in gespecialiseerd door de opleiding aan de Academie voor Relatieverslaving & Co-dependentie te volgen. Nu heb ik een eigen praktijk om mensen te begeleiden die met hetzelfde proces worstelen omdat ik weet hoe waardevol het werken aan jezelf is.


Liefs,

Anne

Het Coachhuis Amsterdam

Van Oldenbarneveldtstraat 48C 1052 KC Amsterdam


06 24901964

info@annestam.nl

Copyright @ All Rights Reserved